Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee εγκαινιάζει την σελίδα του ερευνητικού έργου ECORESILIENTE
16 May, 2018

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τo Università Cattolica del Sacro Cuore (Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ιεράς Καρδίας), η Apogee Information Systems σχεδίασε και ανέπτυξε την ιστοσελίδα του προγράμματος περιβαλλοντικής έρευνας ECORESILIENTE. Η σελίδα περιγράφει τους στόχους του έργου, παρουσιάζει τις δραστηριότητες της ερευνητικής ομάδας, τα συνέδρια που θα συμμετάσχουν και στο μέλλον θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα του έργου.

Το έργο ECORESILIENTE αναφέρεται στη Γραμμή Έρευνας D 3.2, με θέμα την προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, του Università Cattolica del Sacro Cuore. Ο κύριος στόχος του έργου αφορά την ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών, δεικτών και ορθών πολιτικών για τη στήριξη της διατήρησης του οικοσυστήματος, μετριάζοντας τις αρνητικές επίπτωσης που προκαλεί η κλιματική αλλαγή. Συντονιστής του έργου είναι ο Ettore Capri, Ph.D, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για την Αειφόρο Γεωργία, OPERA, το οποιο ειναι ενα ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο και επιστημονικό επιτελείο που ιδρύθηκε από το Università Cattolica del Sacro Cuore. Ο Δρ. Capri διεξάγει έρευνα και διδάσκει σχετικά με τις επιπτώσεις της μόλυνσης του περιβάλλοντάς στα τρόφιμα, στους ζωντανούς οργανισμούς και στους ανθρώπους. Έχει συγγράψει πάνω από 240 δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων 110 επιστημονικών άρθρων.

Το Università Cattolica del Sacro Cuore είναι ένα Ερευνητικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1921. Είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Καθολικό Πανεπιστήμιο στον κόσμο. Το Cattolica παρέχει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα, καθώς και προγράμματα διδακτορικών σπουδών. Έχει λάβει πέντε αστέρια από το QS Stars, ένα παγκόσμιο σύστημα βαθμολόγησης πανεπιστημίων, στους ακόλουθους τομείς: δυνατότητα εύρεσης εργασίας, επίπεδο διδασκαλίας, εγκαταστάσεις και σύνδεση με τους φοιτητές. Οι βαθμολογίες του QS για το 2017 κατέταξαν επίσης τη Νομική Σχολή του Università Cattolica 80η στον κόσμο. Ως Ερευνητικό Πανεπιστήμιο, το Cattolica διαθέτει 49 ινστιτούτα, 24 ερευνητικά τμήματα, 79 ερευνητικά κέντρα και 5 δια-πανεπιστημιακά κέντρα, με 1.650 ερευνητές που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές επιστημονικές ερευνητικές πρωτοβουλίες.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;

There seems to have been a slight problem with the database. Please try again by pressing the refresh button in your browser.

We apologise for the inconvenience.


Database error in Apogee Essence CMS: Invalid SQL: insert into ns_log
	                            (`url` , `mode` , `module` , `tid` , `user` , `username` , `time` , `ip` , `php` , `sql` , `sqlcount`  , forv )
                                VALUES ( "/el/news/Apogee-launches-website-for-the-ECORESILIENTE-research-project.506/", "el", "news", "506", "", "", "2024-04-29 09:36:37",
                                         "13.59.122.162 ", "0.1318791",
																				 "0.019130945205688", "28"  , ''   ) 
mysql error: Duplicate entry '584240' for key 'ns_log.PRIMARY'
mysql error number: 1062
Date: Monday 29th 2024f April 2024 09:36:37 AM
Script: /module.php?module=news&guest=1&l=el&for=Apogee-launches-website-for-the-ECORESILIENTE-research-project.506&vf=base&vI=apogee5
Referer: