Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee εγκαινιάζει τον ενημερωμένο ιστότοπο του Euromed Justice Program
21 January, 2021

Η Apogee Information Systems παραουσιάζει το νέο ιστότοπο του «EUROMED JUSTICE PROGRAMME», ενός προγράμματος δυναμικής ανάπτυξης που έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου διαπεριφερειακού μηχανισμού δικαστικής συνεργασίας σε ποινικές υποθέσεις μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ (ΚΜ ΕΕ), των χωρών Νοτίων Εταίρων (SPCs) – Αλγερία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανος, Λιβύη, Μαρόκο, Παλαιστίνη1 και Τυνησία – και Οργανισμοί ΔΕΥ της ΕΕ.

Το EuroMed Justice συγκεντρώνει τους πιο σχετικούς φορείς στον τομέα του ποινικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων από τις χώρες του Νότου (SPC), την Eurojust, το Ευρωπαϊκό Δικαστικό Δίκτυο, τα κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς και άλλους σχετικούς κοινοτικούς και διεθνείς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον δικαστικό τομέα και τον τομέα επιβολής του νόμου.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής ειδικά σε Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, Διαχείριση Έργων, Εφαρμογές ηλεκτρονικής μάθησης, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβουλευτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Πολλοί από τους πελάτες της Apogee είναι οργανισμοί που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;