Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee εντάσσεται στο Euro-Mediterranean Economists Association (EMEA)
20 March, 2018

Η ApogeeInformationSystems ανακοινώνει την συμμετοχή της ως εταίρου στο Euro-Mediterranean Economists Association (EMEA). Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apogee, κ. Νεκτάριος Μπαζιώτης, έγινε δεκτός να συμμετάσχει στην Ομάδα Εμπειρογνωμόνων του EMEA.

Το Euro Mediterranean Economists Association (ΕΜΕΑ) συγκεντρώνει κορυφαίους οικονομολόγους και υψηλού επιπέδου διεθνείς και τοπικούς εμπειρογνώμονες σκοπεύοντας να συμβάλει στην εξέλιξη και ανάπτυξη της περιοχής της Μεσογείου. Χρησιμεύει ως κορυφαίο ανεξάρτητο φόρουμ σε θέματα σχετικά με τις πολιτικές και κοινωνικοοικονομικές μεταρρυθμίσεις στη νότια και ανατολική Μεσόγειο με στόχο την προώθηση της αειφορίας, και της περιφερειακής οικονομικής ολοκλήρωσης.

Μεταξύ των μελών του EMEA συμπεριλαμβάνονται ιδρύματα όπως το Centre for European Policy Studies (CEPS), το Parliamentary Assembly of the Mediterranean, το Euro-Mediterranean University (EMUNI) και το Universidad Politecnica de Madrid.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;