Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee επεκτείνει τη συνεργασία της με το Πρόγραμμα της Περιοχής της Βόρειας Θάλασσας
22 March, 2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με το Πρόγραμμα της Περιοχής Βόρειας Θάλασσας, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά τις λειτουργίες του ιστότοπου των οργανισμών. Αντλώντας από την εμπειρία της ομάδας μας σε CMS ανοιχτού κώδικα, η Apogee θα καλύψει τις απαιτήσεις συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του τρέχοντος ιστότοπου που βασίζεται στην Umbraco για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το Πρόγραμμα Περιφέρειας Βόρειας Θάλασσας 2014 - 2020 βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία που αναπτύχθηκε σε προηγούμενες περιόδους προγραμματισμού από το έτος 2000. Το NSRP διευκολύνει τη διακρατική συνεργασία μεταξύ 49 περιοχών σε επτά χώρες δίπλα στη Βόρεια Θάλασσα. Με προϋπολογισμό 167 εκατ. ευρώ, το NSRP διαχειρίζεται έργα με ιδιαίτερη έμφαση σε πιλοτικά, επιδείξεις και δοκιμές. Τα έργα συνήθως διερευνούν πώς οι οργανισμοί μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα, συχνά μαζί, μακροπρόθεσμα. Αν και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι σημαντική, το πρόγραμμα εστιάζει επίσης στις εργασίες ανάπτυξης και δοκιμής νέων οργανωτικών δομών, δικτύων υποστήριξης και καινοτόμων πρακτικών.

Η Apogee υποστηρίζει τις ψηφιακές λειτουργίες των προγραμμάτων IIIB, IVB και VB της Βόρειας Θάλασσας από το 2007. Από το 2015, το VB Online Monitoring System (OMS), το οποίο αναπτύχθηκε από την Apogee, καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργιών και δραστηριοτήτων του Προγράμματος , συμπεριλαμβανομένης της υποβολής και αξιολόγησης αιτήσεων, της σύναψης συμβάσεων, της περιοδικής υποβολής εκθέσεων και της καθημερινής επικοινωνίας.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής ειδικά σε Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, Διαχείριση Έργων, Εφαρμογές ηλεκτρονικής μάθησης, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβουλευτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ. 

Πολλοί από τους πελάτες της Apogee είναι οργανισμοί που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη, όπως το EIPA (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης), το Πρόγραμμα για την Περιοχή της Βόρειας Θάλασσας και το EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;