Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee Information Systems παρουσιάζει την ιστοσελίδα xtlogistics.gr
30 March, 2022

Η Apogee Information Systems σχεδίασε και ανέπτυξε τη νέα ιστοσελίδα της XT Logistics, μιας εταιρείας που προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στον τομέα των Αξεσουάρ Παράθυρων & Πόρτων και του Οικοδομικού Εξοπλισμού, από το 1995.

Η XTL έχει μπει δυναμικά στον τομέα των ‘logistics’, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία και βιομηχανικό εξοπλισμό στον χώρο της αποθήκευσης. Στόχοι της εταιρείας είναι η εισαγωγή σύγχρονων και εξελιγμένων προϊόντων στην ελληνική αγορά κατασκευής κουφωμάτων και η συμβολή της στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων της χώρας για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες των πελατών σε θέματα μεταφοράς και διανομής αγαθών.

Η Apogee Information Systems, με στόχο την ανάπτυξη ενός ευπαρουσίαστου και φιλικού προς τον χρήστη περιβάλλοντος, δημιούργησε έναν ιστότοπο που βασίζεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης ιστοσελίδων, που επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση.

Από το 1990 η XT Logistics δραστηριοποιείται στο χώρο του κουφώματος και του εξοπλισμού κτιρίων, με στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της ελληνικής κατασκευής κουφωμάτων. Μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας μας  με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, αλλά και του εσωτερικού, προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα της πλήρους αξιοποίησης προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στόχος είναι να εισάγουμε σύγχρονα και κορυφαία προϊόντα στην Ελληνική αγορά κουφωμάτων, τα οποία συνοδευόμενα από την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της XT Logistics, θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην αναβάθμιση των ελληνικών νοικοκυριών και στην επίτευξη των περιβαντολλογικών στόχων της χώρας με την δημιουργία “πράσινων ” κτίριων.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005, δραστηριοποιείται στις χώρες της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη σε custom εφαρμογές ίντερνετ. Στο πελατολόγιό της εντάσσονται οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη, το European Institute of Public Administration, το North Sea Region Interreg Programme, το EuroMed Justice και Euro-Mediterranean Economists Association (EMEA), το Università Cattolica del Sacro Cuore κ.α.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;

There seems to have been a slight problem with the database. Please try again by pressing the refresh button in your browser.

We apologise for the inconvenience.


Database error in Apogee Essence CMS: Invalid SQL: insert into ns_log
	                            (`url` , `mode` , `module` , `tid` , `user` , `username` , `time` , `ip` , `php` , `sql` , `sqlcount`  , forv )
                                VALUES ( "/el/news/Apogee-Information-Systems-launches-the-website-xtlogisticsgr.528/", "el", "news", "528", "", "", "2024-04-27 13:03:06",
                                         "18.226.251.68 ", "0.1451650",
																				 "0.025781154632568", "28"  , ''   ) 
mysql error: Duplicate entry '584240' for key 'ns_log.PRIMARY'
mysql error number: 1062
Date: Saturday 27th 2024f April 2024 01:03:06 PM
Script: /module.php?module=news&guest=1&l=el&for=Apogee-Information-Systems-launches-the-website-xtlogisticsgr.528&vf=base&vI=apogee5
Referer: