Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee Information Systems ολοκληρώνει τη νέα ιστοσελίδα για το περιοδικό του Κτελ Μαγνησίας theroute.gr
15 June, 2019

Το THEROUTE είναι ένα πρωτοπόρο free press περιοδικό ποικίλης ύλης με σκοπό την ψυχαγωγία και την ενημέρωση που φιλοδοξεί να κρατάει συντροφιά στο επιβατικό κοινό για τα υπεραστικά ταξίδια με το ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Tο περιοδικό που κυκλοφορεί σε λεωφορεία-σταθμούς του ΚΤΕΛ Μαγνησίας για την ενημέρωση των επιβατών πλέον κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο καθώς η Apogee Information Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία τη νέα ιστοσελίδα για το περιοδικό theroute.gr.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;