Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη της ιστοσελίδας “Rollerdeck Associates”
1 April, 2020

Η Apogee Information Systems ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της ιστοσελίδας  Rollerdeck Associates  μιας εταιρίας που ειδικεύεται στις διεθνείς σχέσεις.

Η Rollerdeck Associates ιδρύθηκε το 2015 και έκτοτε έχει μια αναγνωρισμένη και βραβευμένη καριέρα.  Το προσωπικό της καλύπτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε θέματα διαμεσολάβησης, ανάπτυξης επικοινωνιακής πολιτής έρευνας και ανάλυσης για τους πελάτες της.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;