Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee Information Systems παρουσιάζει τον ιστότοπο MaACEM
1 June, 2021

Η Apogee Information Systems σχεδίασε και ανέπτυξε την ιστοσελίδα της MaACEM. Η MaACEΜ είναι μια νεοσύστατη εταιρεία ‘business-to-business’ που ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες για μια καθολική λύση στα προβλήματα ηλεκτρομηχανολογικής φύσεως των βιομηχανιών.

Απαντώντας στην ανάγκη για μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα που να παρουσιάζει τις καινοτόμες υπηρεσίες της MaACEM άρτια και ελκυστικά, η Apogee δημιούργησε μία λειτουργική ιστοσελίδα που αναδεικνύει την πορεία της εταιρείας και τις επιτυχίες της ενώ παράλληλα διευκολύνει την επικοινωνία της με νέους πελάτες.

Η MaACEM εδρεύει στην Ελλάδα, ωστόσο δύναται να δραστηριοποιηθεί όπου υπάρχει βιομηχανική παραγωγή, στοχεύοντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς για καινοτόμες ιδέες σε παγκόσμια κλίμακα. Με την πρόθεση να λύσει κάθε εξατομικευμένο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει σε έναν κλάδο, σκοπός της MaACEM είναι η χρήση κάθε διαθέσιμης τεχνολογίας, επιστημονικής γνώσης και πρακτικής προκειμένου να δημιουργήσει και να παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία για κάθε λύση. 

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής ειδικά σε Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, Διαχείριση Έργων, Εφαρμογές ηλεκτρονικής μάθησης, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβουλευτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Πολλοί από τους πελάτες της Apogee είναι οργανισμοί που είτε σχετίζονται είτε είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών.

 

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;

There seems to have been a slight problem with the database. Please try again by pressing the refresh button in your browser.

We apologise for the inconvenience.


Database error in Apogee Essence CMS: Invalid SQL: insert into ns_log
	                            (`url` , `mode` , `module` , `tid` , `user` , `username` , `time` , `ip` , `php` , `sql` , `sqlcount`  , forv )
                                VALUES ( "/el/news/Apogee-Information-Systems-launches-the-website-MaACEM.529/", "el", "news", "529", "", "", "2024-04-28 23:08:50",
                                         "18.221.13.173 ", "0.1403589",
																				 "0.019924640655518", "28"  , ''   ) 
mysql error: Duplicate entry '584240' for key 'ns_log.PRIMARY'
mysql error number: 1062
Date: Sunday 28th 2024f April 2024 11:08:50 PM
Script: /module.php?module=news&guest=1&l=el&for=Apogee-Information-Systems-launches-the-website-MaACEM.529&vf=base&vI=apogee5
Referer: