Close
subscribe to our monthly newsletter
submit
Απεγγραφή
Close
Close
French German
Spanish Italian
Portuguese Russian
English
αρχική · ενημερωτικό δελτίο · facebook · · : EL

Η ομάδα μας+

Κάθε μεγάλο επίτευγμα έχει μια ομάδα που λειτουργεί ενωμένη σαν μια μονάδα, φέρνοντας αποτελέσματα, με πάθος, δημιουργικότητα και αγάπη για τις δημιουργίες τους.
Νεκτάριος Μπαζιώτης
Γενικός Διευθυντής, Συνιδρυτής
Γενικός Διευθυντής και Συνιδρυτής της Apogee Information Systems ο κ. Μπαζιώτης Νεκτάριος ακολουθώντας το όραμα του για μια επιτυχημένη και διεθνώς αναγνωρίσιμη εταιρεία πληροφορικής, ξεκινώντας το 2002 διαχειρίζεται πλέον έργα πληροφορικής με εξαιρετική επιτυχία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Μάρκος Γιαννόπουλος
Τεχνικός Διευθυντής, Συνιδρυτής
Τεχνικός Διευθυντής και Συνιδρυτής της Apogee Information Systems από το ξεκίνημά της το 2002, ο κ. Γιαννόπουλος Μάρκος έχει το βασικό ρόλο της ανάπτυξης εφαρμογών και έργων πληροφορικής όπως επίσης και την ηγεσία του R&D τμήματος της εταιρείας.
Ξανθίππη Γρηγοριάδου
Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής
Η Ξανθίππη έχει ένα ισχυρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο τόσο στον τομέα της μηχανικής όσο και στον τομέα των επιχειρήσεων, προσδίδοντάς της την ικανότητα μοναδικής κατανόησης τεχνικών θεμάτων. Με ανώτερο πτυχίο το MSc στην Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων, συνεχίζει να εμπλουτίζει τις δεξιότητές της μέσω συνεχούς επαγγελματικής εκπαίδευσης και συμμετοχής σε σεμινάρια και εκπαιδευτικές ημερίδες.

Η μοναδική κατανόησή της τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον τεχνολογικό κόσμο, την καθιστά ιδανική Γενική Επιχειρισιακή Διευθύντρια. Έχοντας ισχυρές οργανωτικές ικανότητες και καινοτόμες μεθόδους ηγεσίας, είναι σε θέση να επιτύχει στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Σε άμεση συνεργασία με την ανώτατη διοίκηση, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση και τη διαχείριση των επιχειρησιακών σχεδίων της Apogee.
Βάσω Τσιακυρούδη
Υπεύθυνη εκπαίδευσης - Αναλύτρια

Ως υπεύθυνη εκπαίδευσης, Αναλυτής αλλά και Προγραμματιστής στην Apogee η κ. Τσιακυρούδη Βάσω διαχειρίζεται όλα της τα καθήκοντα με επαγγελματισμό. Είναι αυτή που αναλαμβάνει την εκπαίδευση των χρηστών του Apogee Essence WCMS όπως επίσης και την υλοποίηση πολλών έργων της εταιρείας με επιτυχία.

Βαγγέλης Τσικαλας
Υπεύθυνος δημιουργικού

Υπεύθυνος Δημιουργικού της Apogee ο κ. Τσικάλας Βαγγέλης με εξαιρετικό γούστο, έμπνευση και τεχνογνωσία αναλαμβάνει το σχεδιασμό των ιστοσελίδων των πελατών της Apogee. Είναι ο designer κάποιων από τα πλέον επιτυχημένα έργα της Apogee.

Μαρία Προσπαθοπούλου
Υπεύθυνη ελέγχου ποιότητας

Ως υπεύθυνη ελέγχου ποιότητας της Apogee η κ.Προσπαθοπούλου Μαρία με δυνατά προσόντα ανάλυσης και επικοινωνίας, έρχεται σε επαφή με τους πελάτες αναλύει τις αναφορές που δέχεται και παρέχει λύσεις με αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα.

Λευκή Κολιού
Διοικητικές υπηρεσίες
Έχοντας εκπαιδευτικό υπόβαθρο στην Πληροφορική και πειθαρχημένο χαρακτήρα, η Λευκή παρέχει την ιδανική διοικητική υποστήριξη της ομάδας μας.

Με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές οργανωτικές ικανότητες και την προσοχή στη λεπτομέρεια, συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή των καθημερινών λειτουργιών του γραφείου και διαχειρίζεται τις γενικές διοικητικές δραστηριότητες της Apogee. Η ευχάριστη προσωπικότητα και το ομαδικό πνεύμα της Λευκής την καθιστούν πολύτιμο μέλος της εταιρείας. Πάντα ειλικρινής και πρόθυμη, εξασφαλίζει την αποτελεσματική και ομαλή καθημερινή λειτουργία του γραφείου μας.
Ξενοφώντας Κονταργύρης
Υπεύθυνος νομικών και διαγωνισμών
Υπεύθυνος νομικών και διαγωνισμών δ.δ., καθώς και βοηθός του Γ.Δ. ο κ. Κονταργύρης Ξενοφώντας συνδυάζοντας τις τεχνικές, νομικές και επιχειρηματικές του γνώσεις διατηρεί το ρόλο του Συμβούλου βοηθώντας την ανάπτυξη της εταιρείας σε νέες ευκαιρίες και αγορές.

Εύα Ματάκια
Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού
Έχοντας εξαιρετικές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, η Εύα είναι ικανή να χτίζει σχέσεις που διαρκούν.  Πάντα με κίνητρο για να πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πολύ οργανωτική και πάντα επαγγελματίας.
Το πτυχίο της στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών» σε συνδυασμό με την συμμετοχή της σε MUN (Προσομοίωση Ηνωμένων Εθνών) της έχουν δώσει την δυνατότητα να είναι γνώστης των διεθνών δρώμενων και έχουν ενισχύσει τις ηγετικές της ικανότητες.


About us


επικοινωνήστε μαζί μας
©
2002 - 2018, Apogee Information Systems
Δημιουργούμε, αυτο που είμαστε...
Η Apogee Information Systems, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε νέες τεχνολογίες, και συγκεκριμένα σε εφαρμογές web, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, διαχείριση έργων, e-marketing και συμβουλευτικές υπηρεσίες έρευνας.
Ενω αυτή τη στιμγή...
Είμαστε κοντά σας...
Δελφών 192, ΤΚ 542 48, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 231 032 3011 // info@apogee.gr


+44 208 133 3325 // info@apogeeis.eu

164 Ave. Diagonal, ES 08018 Barcelona, Spain
+44 208 133 3325 // barcelona@apogeeis.eu