Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

North Sea Region Programme : Αξιολόγηση Αιτήσεων
7 February, 2017

Το 3ο Στάδιο για το North Sea Region Programme, το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016 έχει μόλις ολοκληρωθεί και οι αιτήσεις βρίσκονται στην διαδικασία της αξιολόγησης από τους συμβούλους του προγράμματος, οι οποίοι θα υποβάλλουν τις συστάσεις τους στην επιβλέπουσα επιτροπή.

Η επιτροπή θα συνεδριάσει τον Ιούνιο του 2017 για να αποφασίσει την έγκριση των ολοκληρωμένων αιτήσεων.

Από τις 21 ολοκληρωμένες αιτήσεις που υποβλήθηκαν, οι 7 αφορουν την βασική κατηγορία του προγράμματος με τίτλο "Thinking Growth", ενώ 4 αφορούν την δεύτερη προτεραιότητα, την οικολογία μέσα από την καινοτομία. Η τρίτη ( Sustainable North Sea Region ) και τέταρτη (Green transport and mobility) έλαβαν από 5 αιτήσεις.

Ο σκοπός του North Sea Region Programme είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη και εδραίωση μιας σταθερής οικονομικής προόδου, διανέμοντας 167 εκατομμύρια ευρώ για την περίοδο 2014-2020 ώστε να οργανώσει διάφορα πολυεθνικά προγράμματα.

Η Apogee Information Systems υποστηρίζει το NSRP με το Online Monitoring System για την περίοδο 2014-2020, καλύπτωντας τις περισσότερες ανάγκες του προγράμματος (υποβολή αιτήσεων, αξιολόγηση, περιοδικές αναφορές, καθημερινή επικοινωνία κ.α.).
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;