Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Παρουσίαση ιστοσελίδας της οινικής εκδήλωσης «Χάρτης των Γεύσεων»
1 December, 2017

H Apogee Information Systems ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της ιστοσελίδας της σημαντικότερη οινικής εκδήλωσης στη Βόρεια Ελλάδα «Χάρτης των Γεύσεων», η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο επισκέπτης του κόμβου μπορεί να βρει πληροφορίες για την εκδήλωση, λίστα των εκθέτων και κάτοψη του χώρου ώστε να διευκολυνθεί η περιήγηση του στο χώρο της έκθεσης.

Ο «Χάρτης των Γεύσεων» από την πρώτη του διοργάνωση, το 2003, μέχρι σήμερα, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική και στοχευμένη επικοινωνία και προώθηση του ελληνικού κρασιού και κατ’ επέκταση στη δημιουργία οινικής παιδείας. Πλέον, έχει εξελιχθεί σε ιδανική πλατφόρμα συνάντησης του οινικού κόσμου ολόκληρης της Ελλάδας.

Ο «Χάρτης των Γεύσεων» διοργανώνεται από την εταιρεία οινικής επικοινωνίας Wine Plus, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση προγραμμάτων προβολής και προώθησης οίνου και γαστρονομίας. Εκτός από τον «Χάρτη των Γεύσεων» οργανώνει σημαντικές παρουσιάσεις οινοπαραγωγών και αμπελουργικών περιοχών.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;