Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ιστοσελίδα για την Avec Modération
25 July, 2011

Η Apogee Information Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της επίσημης ιστοσελίδας της AVEC MODÉRATIOΝ, avec-moderation.com.

Η AVEC MODÉRATIOΝ,  μια εταιρία δερμάτινων υποδημάτων και αξεσουάρ εξ΄ολοκλήρου κατασκευασμένα στο χέρι στην Ιταλία, έχει εκμεταλλευτεί την ιστορική υπεροχή των δερμάτων της περιοχής της Τοσκάνης και παρουσιάζει τις δημιουργίες της στο διαδίκτυο. Η αισθητική, η αυθεντική απλότητα και η κομψότητα σε συνδυασμό με την έντονη προσωπικότητα στην υφή και τα χρώματα χαρακτηρίζουν τις “Capsule Collections” που προτείνει η εταιρία και μπορείτε να δείτε στη νέα ιστοσελίδα της.

Οταν επισκεφτείτε την avec-moderation.com, θα δείτε τα μοναδικά σανδάλια σε όλα τα σχέδια και χρώματα, διαφημίσεις στον Τύπο, καταστήματα που πωλεί τα προιόντα της καθώς και τρόπους επικοινωνίας ώστε να έρθετε σε επαφή μαζί της.

Η Apogee Information Systems έδωσε βάση στις ανάγκες της εταιρείας και εγκατέστησε το το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Wordpress, αναπτύσσοντας μια λειτουργική ιστοσελίδα για λογαριασμό της AVEC MODÉRATIOΝ.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;