Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Athens Photo Inspiration ‘09
13 May, 2009

Κάθε φορά που η Apogee συνεργάζεται με εταιρείες, οργανισμούς ή οργανώνει εκδηλώσεις, με ευθύνη αναλαμβάνουμε να αναπτύξουμε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες που αντιπροσωπεύουν τους συνεργάτες μας. Σε αυτή την περίπτωση, η Apogee ήταν στην ευχάριστη θέση να κατασκευάσει ένα δικτυακό τόπο για την  Athens Photo Inspiration ’09. Αυτή η συγκεκριμένη εκδήλωση θεσμοθετήθηκε ως μια ανοιχτή πλατφόρμα αφιερωμένη στην τέχνη.

Στην Apogee χρησιμοποιούμε διαφορετική αισθητική αντίληψη για την ανάπτυξη ενός ιστοτόπου που αφορά μια εκδήλωση. Τα συγκεκριμένα  χαρακτηριστικά απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και λόγω της ευελιξίας που παρέχεται από το  Essence-CMS είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στην ανάπτυξη σωστού είδους ιστοσελίδας όπως συνέβη στην περίπτωση του  Athens Inspiration ’09.

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που περιέχεται στην ιστοσελίδα αυτή είναι η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής στο σύστημα που επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλλουν online τις φόρμες τους. Η απλότητα του συστήματος επιτρέπει την οργανωμένη διαδικασία διαχείρισής του και  καθιστά εύκολη την συμμετοχή των μελών.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;