Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee ανακοινώνει την κυκλοφορία της της διαδικτυακής εφαρμογής και του συστήματος αξιολόγησης του European Public Sector Award (EPSA) 2019.
15 February, 2019

Για έκτη φορά, γιορτάζοντας δέκα χρόνια συνεργασίας με την διοργάνωση, η Apogee ανακοινώνει την κυκλοφορία της διαδικτυακής εφαρμογής και του συστήματος αξιολόγησης του European Public Sector Award (EPSA) 2019.

Με θέμα "Νέες λύσεις για σύνθετες προκλήσεις - Ένας Δημόσιος Τομέας με επίκεντρο τον πολίτη, βιώσιμος και προσαρμοσμένος στο μέλλον" τα βραβεία EPSA 2019
στοχεύχουν στην επιβράβευση των δημιουργικών λύσεων στην Δημόσια Διοίκηση, που δείχνουν την αποτελεσματική ανταπόκριση του δημόσιου τομέα στις μεγάλες προκλήσεις. Η φόρμα υποβολής των αιτήσεων θα είναι ανοιχτή έως τις 18/04/2019. Δημόσιες Διοικήσεις απο όλη την Ευρώπη καλούνται να υποβάλουν καινοτόμες λύσεις με στόχο την αναγνώριση τους σε Ευρωπαικό επίπεδο.


Η Apogee με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε έργα πληροφορικής και ιστού για οργανισμούς της Ευρωπαικής Ένωσης υποστηρίζει το EPSA από το 2009. Η πρόταση της Apogee παρείχε ένα σύστημα ολοκληρωμένο σε όλα τα στάδια του για την διεκπεραίωση του διαγωνισμού: αιτήσεις, αξιολόγηση από επιλεγμένους ειδικούς και τελική απόφαση από την επιτροπή βράβευσης του EPSA.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;