Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Νέα ιστοσελίδα για την ΕΛΒΟ
8 August, 2011

Η Apogee Information Systems δημιούργησε με επιτυχία την ιστοσελίδα για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Α.Β.Ε. (ΕΛΒΟ)

Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής τροχοφόρων ερπυστριοφόρων οχημάτων στην Ελλάδα. Είναι μια από τις βασικότερες βιομηχανίες που στηρίζουν την οικονομία της Θεσσαλονίκης, της Βόρειας Ελλάδας αλλά και γενικότερα της Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1972. Αντικείμενο της ΕΛΒΟ είναι η παραγωγή τροχοφόρων και ερπιστριοφόρων τεθωρακισμένων οχημάτων, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, καθώς και Λεωφορεία και Φορτηγά για τις ανάγκες της πολιτικής Αγοράς. Εξ’αιτίας της συσσωρευμένης τεχνογνωσίας και της μακροχρόνιας εμπειρίας της, δραστηριοποιείται και στις Ανακατασκευές Οχημάτων. Η ΕΛΒΟ διατηρώντας οργανωμένες αποθήκες, έχει στη διάθεσή της ανταλλακτικά για όλους τους τύπους οχημάτων που έχει παράξει ακόμα και σε ένα εύρος χρόνου 30 ετών. Επίσης διαθέρει Κέντρο Δοκιμών Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας χρησιμοποιώντας έναν από τους μεγαλύτερους Ανηχοϊκούς Θαλάμους στα Βαλκάνια.

Στην ιστοσελίδα που έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει για την ΕΛΒΟ, θα βρείτε λεπτομέρειες για όλες τις δραστηριότητες της βιομηχανίας που αναφέρονται παραπάνω αλλά και για τις Υποδομές και τον Εξοπλισμό που χρησιμοποιεί. Επίσης θα πληροφορηθείτε για το Ανθρώπινο Δυναμικό που απασχολείτε και για τα οικονομικά της στοιχεία . Η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε βασίζεται στο ισχυρό σύστημα διαχείρησης Περιεχομένου Apogee Essence, σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει την εύκολη συντήρηση, ανανέωση και διαχείριση κάθε ιστοσελίδας ή portal.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;