Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Νέα ιστοσελίδα για τους Χυμούς Μπίλλια
11 July, 2011

Η Apogee Information Systems παρουσιάζει την ιστοσελίδα που δημιούργησε για λογαριασμό της εταιρίας ΜΠΙΛΛΙΑ

Η ιστορία της εταιρίας ΜΠΙΛΛΙΑ έχει τις ρίζες της στις αρχές του 1900 στην Πόλη και πέρασε από πολλές πόλεις και χώρες ώσπου τελικά να εγκατασταθεί στην Θεσσαλονίκη. Αντικείμενο των εργασιών της παρέμεινε η ενασχόληση με ποτά ώστε σήμερα να στρέφει την παραγωγή της σε όλων των ειδών τους συμπυκνωμένους χυμούς.

Η εταιρία δίνοντας βάση στις ανάγκες της αγοράς, ακολουθεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους ώστε να τηρεί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για τα προιόντα της. Μεριμνά για την ασφάλεια των παραγομένων προιόντων και  των καταναλωτών. 

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα προιόντα της εταιρίας, τους διανεμητές χυμών, να πληροφορηθούν για τις προδιαγραφές, το δίκτυο, τις εγκαταστάσεις, να επικοινωνήσουν με την εταιρία και να κάνουν παραγγελίες . Η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε βασίζεται στο ισχυρό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Apogee Essence, που επιτρέπει την εύκολη συντήρηση, ανανέωση και διαχείριση κάθε ιστοσελίδας ή portal. Για τον σχεδιασμό σε αυτό το έργο, συνεργαστήκαμε με την εταιρεία Redfish.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;