Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Εταιρική Ταυτήτα και Ιστοσελίδα για την ΕΑ
1 May, 2012

H EA Consulting Inc ανέθεσε στην Apogee Information system το σχεδιασμό και δημιουργία του λογοτύπου καθώς και της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας. Το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν η εταιρική ταυτότητα της EA στο οποίο ακολούθησαν περισσότερες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ιστοσελίδας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εταιρείας.

H ιστοσελίδα της ΕΑ σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Apogee προκειμένου να συμβάλει στην δημιουργία μίας εταιρείας συμβούλων που ειδικεύεται στη Στρατηγική Επιχειρήσεων, Συμβουλευτική Ανθρώπικου Δυναμικού, Δημιουργία Εταιρικής ταυτότητας, και Έρευνα αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΑ έχει σαν στόχο να παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα στους πελάτες της στους τομείς της Έρευνας ( FP7 Σύνταξη πρότασης: Τεχνική πρόταση έρευνας αγοράς, Επιστημονική έρευνα ακαδημαϊκής υποστήριξης), Συμβουλευτικής ( παρατήρηση, ανάλυση και αντιμετώπιση με ακριβείς λύσεις),  Εταιρικής ταυτότητας ( σχεδιάζοντας την οπτική ταυτότητα, εφαρμογές πολυμέσων, διείσδυση στην αγορά και δημιουργώντας στρατηγική προσέγγισης πελατών) καθώς και του Ανθρώπινου Δυναμικού ( τόσο στην επιστημονική έρευνα όσο και στην έρευνα αγοράς).  H ευφυία, η σαφήνεια και η δημιουργικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά και ικανότητες της EA Consulting Inc. Ο στόχος της ΕΑ είναι τα ακριβή αποτελέσματα, με ακριβή χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο ικανοποιημένων πελατών.

Η Apogee Information Systems, χρησιμοποίησε το νέο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Apogee Essence, ώστε να επιτρέπεται η εύκολη διαχείριση, ανανέωση και συντήρηση  της ιστοσελίδας της ΕΑ. Το Apogee Essence χρησιμοποιείται για κάθε ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα ή πλατφόρμα με επιτυχία εδώ και πάρα πολλά χρόνια για λογαριασμό πελατών της Apogee σε όλο τον κόσμο.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;