Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

EPSA – Πλατφόρμα Δημόσιας Διάκρισης
25 January, 2013

Το European Public Sector Award (EPSA)  διαμορφώνει μια Πλατφόρμα για την βελτίωση της απόδοσης του Ευρωπαικού Δημοσίου Τομέα.

Από την έναρξη του το 2007, το EPSA κατόρθωσε να λάβει, αξιολογήσει και να κάνει προσβάσιμες σχεδόν 1000 Δημόσιες Εφαρμογές που απαρτίζουν μια πλούσια βάση δεδομένων με πολύτιμες εμπειρίες στην υπηρεσία και την διάθεση όλων των Ευρωπαικών Δημοσίων Διοικήσεων. 

Μέσα από την δράση του, το EPSA ενθαρρύνει τις καλές εφαρμογές στην δημόσια διοίκηση της Ευρώπης και βοηθάει στην ανταλλαγή γνώσης που αφορά αυτά τα θέματα μεταξύ των κρατών. 

Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια αρένα όπου τα ιδρύματα που απαρτίζουν τον Ευρωπαικό Δημόσιο Τομέα να διαπρέψουν και να αποτελέσουν υπόδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο. Δημιουργικότητα, Καινοτομία και Ποιότητα είναι τα στοιχεία που προωθεί η διαδικασία της επιβράβευσης.

Η Apogee Information Systems συνεισέφερε σε αυτήν την πρωτοβουλία παρέχοντας μια διαδικτυακή λύση για όλη την διαδικασία (υποβολή αίτησης, αξιολόγηση και λήψη της τελικής απόφασης).

Το λιτό design και η ακριβής ανάπτυξη του έργου αντανακλούν τις αξίες του EPSA's και εκπληρώνουν τον σκοπό του. Με την χρήση της νέας έκδοσης του  Apogee Essence CMS, το περιεχόμενο και όλες οι χρήσιμες πληροφορίες μπορούν έυκολα να διαχειριστούν και αναβαθμιστούν αφού το Essence επιτρέπει γρήγορη και χωρίς δυσκολίες ανάπτυξη, διαχείριση και συντήρηση κάθε ιστοσελίδας.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;