Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Σχεδίαση & Ανάπτυξη διαδικτυακού τόπου Culturallia
16 December, 2011

Το Βορειοδυτικό Σήμα («ΒΔ Σήμα») ανέθεσε στην Apogee Information Systems. τη σχεδίαση και ανάπτυξη του διαδικτυακού τόπου του CULTURALLIA. Το ΒΔ Σήμα μια αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στοχεύει στην προβολή των σύγχρονων ρευμάτων στην τέχνη και τον πολιτισμό, προβάλοντας και ταυτόχρονα δημιουργώντας πολιτισμικά προϊόντα.

O διαδικτυακός τόπος CULTURALLIA είναι μια ενεργή και διαδραστική κοινότητα νέων, που φιλοδοξεί να αποτελέσει το κεντρικό κανάλι επικοινωνίας και αναφοράς των εμπλεκόμενων μερών στην προβολή νέων επιχειρηματικών δράσεων καθώς και πρωτοβουλιών στο χώρο του πολιτισμού. Στόχος του Culturallia είναι η κάλυψη του κενού που υπάρχει αναφορικά με την καταγραφή πολιτισμικών δράσεων από επιχειρηματικής άποψης, τη δικτύωση των μερών, την πρόσβαση στην πληροφορία και την προβολή του παραγόμενου έργου. Στην ιστοσελίδα που κατασκεύασε η Apogee για λογαριασμό του Culturallia, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για διαγωνισμούς, προκηρύξεις, νομοθετικές πληροφορίες, εκπαιδευτικά θέματα, νέες επιχειρήσεις και πώς αυτές δημιουργήθηκαν, κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, να μάθει για νέα και εκδηλώσεις, καθώς και να βρει άμεσα links που τον φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην επικαιρότητα και στην επιχειρηματική ενημέρωση.

Το σχέδιο του Culturallia υλοποιείται με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς – Ινστιτούτου Νεολαίας, μέσω του Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Apogee Information Systems, χρησιμοποιώντας  ως Σύστημα Διαχείρησης Περιεχομένου το νέο Apogee Essence , ανέπτυξε και σχεδίασε την ιστοσελίδα του Culturallia με επιτυχία ώστε οι χρήστες να μπορούν με ευκολία να περιηγηθούν σε όλες τις υποσελίδες του και να τους δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσυν τις ιδέες  και δράσεις τους.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;