Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ανάπτυξη ιστοσελίδας BONJOURDESIGN
28 March, 2012

Η BONJOURDESIGN Consultants σε συνέχεια της συνεργασίας με την Apogee Information Systems ανέθεσαι στην εταιρεία την ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας η οποία ανέβηκε στο διαδίκτυο το Μάρτιο του 2012.

Η BONJOURDESIGN δραστηριοποιείται στο retail branding, retail architecture, retail planning, singage programs, brand communicatiaon καθώς και όλων των ειδών τις υπηρεσίες που αφορούν τους Retailers. O στρατηγικός σχεδιασμός Βranding στοχεύει στην δυναμική ανάπτυξη των retailers διαμορφώνοντας και αναπτύσσοντας το brand, την εταιρική ταυτότητα, την υλοποίηση επικοινωνιακών πλάνων, το περιβάλλον, την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό για το Brand. Στην ιστοσελίδα της Bonjour design οι χρήστες μπορούν να μάθουν για τους παραπάτω τρόπους προσέγγισης της εταιρείας σε όλα τα παραπάνω θέματα, καθώς και να δουν έργα που έχουν ολοκληρώσει μέχρι σήμερα.

Η Apogee Information Systems χρησιμοποίησε για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας το νέο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Essence. Η χρήση του CMS Essence επιτρέπει την εύκολη διαχείρηση, συντήρηση και ανανέωση κάθε ιστοσελίδας ή portal.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;